Biogan Mung bønner Ø - 750 g Bønnene ligges i bløt i 10-12 timer. Vannet helles bort og bønnene kokes i nytt vann i minst en ½ time. Mungbønnene brukes som andre bønner men er dessuten også riktig gode å spire. Forslag til spiring av bønnene: Etter bløt legging tar du et dørslag og legger et par blader med kjøkkenrull papir oppi og heller bønner og vann over. Når vannet er tørket opp, dekkes bønnene helt til med kjøkkenrull papir. Sil dørslaget på en tallerken og sett det hele på et mørkt sted ved romtemperatur - f.eks. i kjøkkenskapet. Bønnene skal stå slik i fem dager. 2-3 ganger daglig dyppes dørslaget med papir i kaldt vann - så er de klar til å bli spist. Innhold: 750 g
Biogan Mung bønner Ø - 750 g Bønnene ligges i bløt i 10-12 timer. Vannet helles bort og bønnene kokes i nytt vann i minst en ½ time. Mungbønnene brukes som andre bønner men er dessuten også riktig gode å spire. Forslag til spiring av bønnene: Etter bløt legging tar du et dørslag og legger et par blader med kjøkkenrull papir oppi og heller bønner og vann over. Når vannet er tørket opp, dekkes bønnene helt til med kjøkkenrull papir. Sil dørslaget på en tallerken og sett det hele på et mørkt sted ved romtemperatur - f.eks. i kjøkkenskapet. Bønnene skal stå slik i fem dager. 2-3 ganger daglig dyppes dørslaget med papir i kaldt vann - så er de klar til å bli spist. Innhold: 750 g