Musikkinstrumenter

67078 resultater fra 19 Forhandlere Filter
Gear4Music MK-2000 Bærbart Keyboard 61 Tangenter fra Gear4music - Komplett Pakke
PROMOTERING FRA BUTIKKEN!: Brukervennlig og høres flott ut 255 instrumentstemmer og 255 perkusjonslyder er lett tilgjengelige gjennom et veldig enkelt kontrollpanel med LED-display. Med MK-2000 kan du høres ut som alt fra et flygel til en trompet og til og med en musikkboks! Læring gjort enkelt med innebygde verktøy MK-2000 har et sett med funksjoner som er ideelle for nybegynnere og utviklende musikere inkludert en intelligent undervisningsfunksjon. Spill sammen med akkompagnementet til keyboardet og se hvor langt du kan komme! Hvis du ikke klarer å spille riktig tone vil akkompagnementet vente til du gjør det. Med en innebygd opptaksfunksjon kan du ta opp og lytte tilbake til det du nettopp har spilt slik at du kan lytte til den siste komposisjonen din eller høre hvor du trenger å forbedre deg. Inkludert med MK-2000 er et avtakbart notestativ perfekt for å holde musikken og noteheftene dine.   Spesifikasjoner Keyboard Antall tangenter: 61 Innebygde høyttalere: Ja Berøringsfølsomme tangenter: Nei Dimensjoner: 845mm x 102mm x 325mm Hodetelefonutgang: Ja (35 mm-kontakt) Strøm : 6x D-batterier (ikke inkludert) eller strømnettet (inkludert) Lyder Lyder: 255 Rytmer: 255 Polyfoni: 12 Demo sanger: 8 Funksjoner Backing-akkompagnement: Enfinger- chord Synkroniser/fyll ut: Ja Én tangent/følgefunksjon: Ja Auto chord : Ja Opptak og avspilling: Ja Rytmeprogrammeringsfunksjon: Ja Mikrofon inkludert: Ja Tempokontroll: 46 nivåer Volumkontroll: 16 nivåer   Musikk er for alle så vi gjør det enklere for deg å begynne å spille. Støttet av vår mange års profesjonelle erfaring gir Gear4music serien deg tilgang til en enorm samling av instrumenter lydutstyr og tilbehør. Produsert etisk og ansvarlig passer de for enhver musikalsk interesse samtidig som de oppfyller forventningene til en omsorgsfull verden. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å begynne å lage musikk på.

Gear4Music MK-2000 Bærbart Keyboard 61 Tangenter fra Gear4music - Komplett Pakke

kr 1 492,00
Levering fra: kr 181,00
Gear4music.no
Til butikken
Gear4Music Klassisk Gitar Natural fra Gear4music
PROMOTERING FRA BUTIKKEN!: Flott for nybegynnere Lær nye teknikker og forbedre spillingen din. De mykere strengene og et bredt flatt gripebrett gjør denne klassiske gitaren fra Gear4music enklere å spille og sørger for at den høres flott ut. Nylonstrengene er også mykere mot fingrene enn metallstrenger slik at du kan øve på en komfortabel måte og fokusere på spillingen din. Varm resonant lyd Spill søte og naturlige toner. Den resonansrike kroppen er designet for å forsterke lyden du spiller på en naturlig måte en lyd som fremheves av den søte karakteristikken til lindetreet. Den varme og balansert tonen beriker den myke delikate spillingen og legger til dybde i høylytt musikk. Dette gjør det mer behagelig for ørene når du lærer å spille nye låter og skalaer slik at du kan fortsette å utvikle deg. Holdbart design som er bygget for å vare Robust byggekvalitet som du kan ta med deg hvor som helst. Det sterke trelaminatet har ovelappende struktur for å forbedre gitarens styrke og sikrer at den fortsatt er lett i vekt. Dette betyr også at det er lite behov for vedlikehold og gir deg en pålitelig konstruksjon som tåler å bli tatt med på skolen til gitartimer og til forestillinger. Stemmeskruene er også laget for å holde seg i riktig posisjon slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å justere dem tilbake hver eneste gang du spiller. Spesifikasjoner Kropp og bro Topp: Linden Laminert Rygg og sider: Linden laminert Bro: Ebonisert lønn Stil: Klassisk Overflate: Naturlig Hals Hals: Ebonisert lønn Gripebrett: Ebonisert lønn Bånd: 19 Dimensjoner Total lengde: 1010mm Total bredde: 370mm Øvre kurve: 285mm Nedre kurve: 370mm Midje: 245mm Skalalengde: 255 "/ 648 mm Oversadelbredde: 53mm   Musikk er for alle så vi gjør det lettere for deg å begynne å spille. Støttet av mange års yrkeserfaring gir Gear4music serien deg tilgang til en enorm samling instrumenter lydutstyr og tilbehør. Produsert etisk og ansvarlig de passer for enhver musikalsk interesse mens de oppfyller forventningene til en omsorgsfull verden. Det har aldri vært en bedre tid å begynne å lage musikk.

Gear4Music Klassisk Gitar Natural fra Gear4music

kr 678,00
Levering fra: kr 181,00
Gear4music.no
Til butikken
Gear4Music Klassisk Gitar Svart fra Gear4music
PROMOTERING FRA BUTIKKEN!: Kom til grep med din første akustiske gitar Klassiske gitarer er avgjørende for å komme inn i gitarverdenen uansett alder. Med mange musikere som spiller sine første toner på en akustisk gitar er den klassiske gitaren fra Gear4music et godt valg for voksne og unge nybegynnere. Legg grunnlaget for din musikalske kunnskap med mykere strenger og et bredere flatere gripebrett. Forbedringen din kjenner ingen grenser og øvelser blir oppmuntret av et instrument som ikke bare er lettere å spille men som høres bra ut. Robust kropp som høres bra ut! Gear4music klassisk gitar for studenter er laget av laminert toneved. Med en sterk og elastisk konstruksjon er disse gitarene designet for å tåle kravene til å reise til og fra leksjonene. En laminert klassisk gitar kan også tas med på skolen uten frykt noe som gjør den til et flott alternativ for unge nybegynnere. Med en kropp laget utelukkende av lindetre produserer Gear4music klassiske studentgitar en myk tone. Et melodiøst og velklingende første instrument som gjør det lettere for øret å forstå nye låter og skalaer og vil oppmuntre studentene til å utvikle seg. Pålitelig med rike og glatte lyder er det ingen overraskelse at mange studenter velger den klassiske gitaren som sitt første instrument. Funksjoner / spesifikasjoner Kropp & bro Topp: Linden Laminert Rygg og sider: Linden laminert Bro: Ebonisert lønn Stil: Klassisk Overflate: Svart Hals Hals: Ebonisert lønn Gripebrett: Ebonisert lønn Bånd: 19 Dimensjoner Total lengde: 1010mm Total bredde: 370mm Øvre kurve: 285mm Nedre kurve: 370mm Midje: 245mm Skalalengde: 255 "/ 648 mm Oversadelbredde: 53mm   Musikk er for alle så vi gjør det lettere for deg å begynne å spille. Støttet av mange års yrkeserfaring gir Gear4music serien deg tilgang til en enorm samling instrumenter lydutstyr og tilbehør. Produsert etisk og ansvarlig de passer for enhver musikalsk interesse mens de oppfyller forventningene til en omsorgsfull verden. Det har aldri vært en bedre tid å begynne å lage musikk.

Gear4Music Klassisk Gitar Svart fra Gear4music

kr 678,00
Levering fra: kr 181,00
Gear4music.no
Til butikken
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-02 Version: 2.2.77