243 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Visa, MasterCard

Levering

Leveringsmetoder
Posten, Porterbuddy
Fri frakt mulighet!
Ja - Fri frakt & retur
Leveringstid
1-3 dager

Firmainformasjon

Navn
Telenor.no
Beskrivelse
Telenor Norge er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor mobil, bredbånd og TV-tjenester.
Hver dag jobber vi for å lede an i digitaliseringen av Norge og utvikle de beste digitale sikkerhetstjenestene for våre kunder.

Telenor Norge har per i dag cirka 3200 medarbeidere fordelt på 22 kontorer i hele Norge, og er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Vår teknologi er en viktig bidragsyter til det grønne skiftet. I tillegg til å kutte egne utslipp, hjelper vi andre til å redusere sine ved bruk av våre tjenester.

Vi gjør det enkelt og trygt å handle på nett. Kjøper du mobil i nettbutikken, får du derfor alltid mange ekstra fordeler. Vi kaller det Mer enn bare mobil – fordi du får så mye mer når du handler hos oss.
Uansett om du skal ha mobil, lyd, nettbrett eller smartklokke så har vi utvalget.

Standard levering
Pakken kan hentes på ditt nærmeste postkontor innen 1-3 dager. Du får en SMS når pakken er klar til henting. Med dette leveringsalternativet tilbyr vi fri frakt på alle varer kjøpt i nettbutikken.

Hjemlevering
Få pakken levert hjem til deg med Porterbuddy for kun 29,-. Bestill før kl. 12 og avtal et leveringstidspunkt allerede samme dag eller dagen etter. Du vil motta en SMS med oppdatering og link til en sporingsside der du kan følge leveringen.
Porterbuddy tilbys ikke i hele landet, og vil kun dukke opp som et leveringsalternativ til de som bor i et område med hjemlevering.
Retningslinjer for refusjon
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-03 Version: 2.2.118