9297 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Klarna, Vipps, Visa, MasterCard

Levering

Leveringsmetoder
Posten, Bring, Helt Hjem, Hent i butikk
Fri frakt
Nei
Leveringstid
1 -5 virkedager

Firmainformasjon

Navn
Stormberg.com
Beskrivelse
Vil vil gjøre verden til et litt bedre sted

Stormberg har over 25 års erfaring med design og utvikling av turklær tilpasset nordiske forhold. Vi er en norsk merkevare som har hovedkontor og lager i Kristiansand og butikker over hele Norge. Vi har gleden av å serve turglade nordmenn gjennom vår store nettbutikk.

De fleste av oss i Stormberg har én til til felles: vi liker å være ute på små og store turer, for frisk luft og natur gir så mye positivt tilbake. Vi ønsker derfor å spre turglede til alle..

Levering til adresse:

Velger du levering til adresse, er det fri frakt på alle ordre fra kr 1200,-. På bestillinger under kr 1200,- tilkommer et fraktgebyr.

Posten/Bring: 1 -5 virkedager fra 99,- Hentested/Pakkeboks/Postkasse: Du vil motta en egen e-post fra Bring med sporingslink og SMS med hentekode eller Push-varsel via Postens app når pakken er ankommet.*

HeltHjem: 2-5 virkedager fra 99,
Utleveringssted/Hjemlevering: Du vil motta en egen e-post fra Helthjem med sporingslink og SMS når pakken er ankommet.**

Frakt

Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Stormberg eller fraktselskapet har mye trafikk.

Det er ditt lokale hentested som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Fraktselskapet sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende ifølge loven være 18 år.

*Ordre med Posten/Bring til postkasse kan bli omgjort til hentested dersom pakken er for stor for hjemlevering, eller Posten ikke har mulighet til å levere pakken til adressen.

** Ordre med HeltHjem til postkasse kan bli omgjort til hentested dersom pakken er for stor for hjemlevering, eller HeltHjem ikke har mulighet til å levere på adressen. PostNord overtar levering på adresser hvor HeltHjem ikke har dekning.
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-01 Version: 2.2.105