697984 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Klarna

Levering

Leveringsmetoder
Posten/Bring
Fri frakt mulighet!
-
Leveringstid
1-4 arbeidsdager på lagerførte varer

Firmainformasjon

Navn
Skruvat.no
Beskrivelse
Fra Skruvat ble grunnlagt i Sverige 2008 har vi vokst raskt til å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på nett, med tusenvis av fornøyde kunder hver uke. Vi tilbyr bildeler, reservedeler, bilrekvisita, bilutstyr, verktøy, MC, dekk og felg.
Takket være Internett kan du nå kjøpe bildeler av høy kvalitet til sterkt rabatterte priser. Vi garanterer deg en fantastisk e-handelsopplevelse fra folk som kan bildeler!

Vi tilbyr forbrukere frakt fra 99 kr inkl mva & toll og bedrifter frakt fra 149 kr.

Dekkfrakt
Dekk, felger og komplette hjul leveres rett hjem til deg.
Minimum fraktkostnaden er 298 kr.
Per stykk Per 4 stykk
Dekk 239 kr 956 kr
Felg 239 kr 956 kr
Komplette hjul 239 kr 956 kr

Et produkt skal aldri være dyrere hos Skruvat.no!

Prisgaranti bildelar Hos oss får du alltid en prisgaranti som gjelder i 20 dager fra kjøpsdato i henhold til følgende vilkår.
Skulle du mot formodning finne samme produkt til en lavere pris hos en annen butikk i Europa, enten på nett eller i et tradisjonelt butikklokale, tilbakebetaler vi hele mellomlegget, og gir deg i tillegg 5 % i rabatt. Dette gjelder ikke ved auksjon eller lignende i andre nettbutikker. Forutsetningen for prisgarantien er at produktet er likeverdig i utforming og kvalitet, ubrukt, og at det kan kjøpes på like vilkår inklusive varekostnad, frakt og moms. Prisgarantien gjelder ikke hvis konkurrentens artikkel er en del av en kampanje eller salg.
Laveste prisgaranti gjelder ikke våre originalprodukter eller dekk og felger.
Retningslinjer for refusjon
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-06 Version: 2.2.121