Golfsenteret.no

Golfsenteret.no

(Se butikkinformasjon)
1160 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Visa, MasterCard, American Express, Klarna, Vipps, Paypal

Levering

Leveringsmetoder
Posten/Bring - For småpakker til postkassen koster frakten 49kr, mens alle andre pakker til postkontor koster 99kr., Du får fri frakt for ordre over 2000 kroner.
Fri frakt
Nei
Leveringstid
1-3 arbeidsdager

Firmainformasjon

Navn
Golfsenteret.no
Beskrivelse
Golfsenteret.no tilbyr mer enn bare et bredt utvalg av golfutstyr, vi er et fellesskap for alle golfentusiaster. Vi tror på å skape en følelse av samhold og lidenskap rundt golfsporten. Med over 30 års erfaring har vi utviklet oss til å bli en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen. Golfsenteret ble startet i 1989, og siden den gang har vår visjon vært å være kundenes personlige golfcaddie og støttespiller gjennom hele deres golfreise. Vårt team består av dedikerte golfere med bred kunnskap og erfaring innen golfsporten. Vi forstår den unike gleden og utfordringen som følger med å spille golf, og vi er her for å hjelpe alle våre kunder med å få mest mulig ut av sin golfopplevelse.

Vi er stolte av vår historie og vår posisjon som en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen. Viktigst av alt er at vi er stolte av å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss gang på gang. Golfsenteret.no er derfor mer enn bare en forhandler av golfprodukter, vi er en partner og en støttespiller for alle golfentusiaster der ute. Vi ønsker å inspirere, dele kunnskap og gi gode råd, og ikke minst skape en fellesskapsfølelse rundt golfsporten.

Golfsenteret.no tilbyr rask og pålitelig frakt og levering på alle bestillinger. Vi streber alltid etter å levere din bestilling innen 1-3 arbeidsdager, så du kan få golfutstyret ditt så raskt som mulig. Golfsenteret.no er opptatt av å gi en førsteklasses kundeopplevelse fra start til slutt, inkludert våre leverings- og fraktprosesser. Vi ønsker også å gjøre ting enkelt, og tilbyr derfor faste fraktpriser. For småpakker til postkassen koster frakten 49kr, mens alle andre pakker til postkontor koster 99kr.

Vi tilbyr også gratis frakt på bestillinger over 2000kr, slik at du kan få enda bedre verdi på dine kjøp. Vi samarbeider med anerkjente frakt- og logistikkpartnere for å sikre en trygg og pålitelig levering av dine golfprodukter.

Du kan også bestille dine golfprodukter og hente de i vår golfbutikk, som selvfølgelig er helt gratis. Alle klikk og hent ordrer kan hentes i vår butikk på: Golfbaneveien 44, 3173 Vear.
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-04 Version: 2.2.105