Evenstadmusikk.no

Evenstadmusikk.no

(Se butikkinformasjon)
37360 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Visa, Mastercard, Vipps, Santander (Faktura, delbetaling, utsettelse)

Levering

Leveringsmetoder
Pakke til hentested Posten, Pakke i postkassen Posten, Pakke levert hjem Posten, Pakke til bedrift Posten, Stykkgods til bedrift Bring, MyPack Home Delivery Postnord, MyPack Home Postnord, MyPack Collect Postnord, Klikk & Hent - Grimstad, Ekspress neste dag Posten
Fri frakt
Nei
Leveringstid
1-3 virkedager generelt

Firmainformasjon

Navn
Evenstadmusikk.no
Beskrivelse
Har du den samme lidenskapen for musikkinstrumenter og musikkutstyr som vi har, så har du kommet til helt riktig sted!
Vi hos Evenstad Musikk tilbyr et stort og variert utvalg av musikk- og lydutstyr på nett. Hos oss finner du alt fra gitarer, forsterkere og strenger, til pianoer, trommesett, mikrofoner og akustikkløsninger – rett og slett alt du tenke deg!
Vi har tilbudt utstyr i alle prisklasser til både begynnere og entusiaster helt siden 2004, og har stort fokus på å kunne tilby et bredt utvalg til alle. Vi begynte så smått som en gitarbutikk på nett, med salg av gitarstrenger og rekvisita, mens vi nå tilbyr noen av verdens mest kjente merkevarer og produsenter av musikkinstrumenter i vår nettbutikk.
For oss er det viktig at du som kunde skal kunne stole på at du finner det du trenger hos oss, både de rykende ferske nyhetene og de gamle traverne. Du som kunde skal også være trygg på at du kan handle ditt utstyr til riktig pris. Uansett om du er helt ny og vil investere i en ny elgitar eller et piano, eller om du er en entusiast som skal oppgradere utstyret ditt, skal vår musikkbutikk være ditt selvsagte valg!
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-02 Version: 2.2.105