Elektroimportoren.no

Elektroimportoren.no

(Se butikkinformasjon)
9117 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, Klarna(betal senere)

Levering

Leveringsmetoder
Posten, Bring, Helthjem ekspress, Bud fra varehus, Brevpakke i postkassen, Hjemlevering på kvelden, Hent i butikk, MyPack fra PostNord
Fri frakt
-
Leveringstid
1-3 virkedager

Firmainformasjon

Navn
Elektroimportoren.no
Beskrivelse
Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Dette innebærer at vi er en attraktiv leverandør med et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Etter 20 år med utsalg og sentrallager i Oslo ble aksjemajoriteten solgt til Herkules Kapital AS med mål om å etablere butikker i de største byene i Norge. Butikkene skal oppfattes som spesialister på elektromateriell med et bredt utvalg der kundene får kompetent betjening og lave priser. Vi er i dag stolte av å ha åpnet butikk nummer 24.

Vår visjon er «Vi skal revolusjonere bransjen med den beste kundeopplevelsen, på den mest profesjonelle måten – Til alle!»

Gjennom vår forretningsidé skal vi selge elektromateriell, belysning, varme og nærliggende produkter til det profesjonelle og private markedet i Norge, ved å tilby faglig veiledning og kvalitetsprodukter til lave priser gjennom et effektivt butikknettverk og en innovativ nettbutikk.

Våre mål er ambisiøse og for å nå våre målsetninger er vi avhengig av at alle i Elektroimportøren vet hva som forventes av de i sitt daglige arbeid. Derfor kreves det at vi som selskap skaper en kultur og et verdigrunnlag der alle tar ansvar for at Elektroimportøren hele tiden utvikles, forbedres og driftes på best mulig måte for eiere, medarbeidere og kunder.

Elektroimportøren har fokus på miljø og er medlem av NORSIRK og kan garantere en forsvarlig håndtering av returavfall..

Fri frakt ved kjøp over 999 kr. Når ordresummen er mer enn 999,- får du fri frakt på følgende fraktmetoder (gjelder kun til private):

- Servicepakke fra Bring / posten
- MyPack fra Postnord
- Helt hjem - ekspresslevering til postkasse
- Pallefrakt
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-03 Version: 2.2.107