Denlillebarnebutikken.no

Denlillebarnebutikken.no

(Se butikkinformasjon)
1363 Resultater Filter

Betaling

Betalingsmetoder
Klarna, Visa, MasterCard, Vipps

Levering

Leveringsmetoder
Posten, Bring, Porterbuddy, instabox, (Du får fri frakt ved kjøp over 1000 kroner. 69 kroner i frakt under)
Fri frakt
Nei

Firmainformasjon

Navn
Denlillebarnebutikken.no
Beskrivelse
Hos oss finner du populære barnevogner, triller, bilstoler, voksiposer, vippestoler, senger og utstyr til barnerommet og mye mer. Vi fører merkene Britax, Hamax, BeSafe, Maxi Cosi, Babybjörn med flere slik at du er sikker på å få godkjente varer barnet trygt kan ta glede av.

Den Lille Barnebutikken startet opp med barneutstyr i 2014. Siv har vært med helt fra starten av, mens Camilla J. begynte i 2016. Marlena kom inn i bedriften i 2021. I 2024 har vi gjort store endringer og vi sier velkommen til Ingrid, Camilla A & Malin på laget!

Vi har m.a.o. lang og god erfaring innenfor barneutstyr og barnevogner, samtidig som vi er gode på sikkerhet i bil. Kjøper du bilstol i vår fysiske butikk så kan vi også hjelpe deg med montering i bilen din for å sikre at den blir montert riktig.

Har du allerede en bilstol montert i bilen, men er usikker på om den er riktig montert? Ta da gjerne turen innom butikken for en gratis kontroll.

Butikk og lager i Prost Stabels vei 8, 2019 Skedsmokorset, og du er alltid velkommen til oss! Nettlager: Industriveien 27 D, 2020 Skedsmokorset.

Alle varer sendes fraktfritt i hele Norge når du handler for mer enn 1000 kroner. Ved kjøp under 1000 kroner tilkommer kun et fraktgebyr på kr. 69.
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-03 Version: 2.2.92