FAQ – Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du svaret på de vanligste spørsmålene om Kelkoo. Vi håper du finner det du er ute etter.


Er Kelkoo en butikk?

Nei, vi er ikke en butikk. Vi er en tjeneste som lar deg sammenligne priser på tilbud fra nettbutikker og reiseaktører på nett. Vi hjelper deg å få de beste tilbudene, ved å sammenligne priser for deg. Vi sjekker millioner av produkter fra hundrevis av butikker så du slipper å gjøre det selv.

Når du har bestemt deg for hva du vil kjøpe, klikker du på tilbudet, og blir tatt direkte til butikkens nettside. Du handler direkte fra butikken eller reiseaktøren etter dette. Hvis du har problemer med en ordre eller spørsmål om en bestilling, ta direkte kontakt med butikken som du har bestilt fra.

Søker Kelkoo gjennom alle butikker og reiseaktører på nett?

Nei. Effektiv sammenligning av priser fra alle butikkene på nettet ville være svært vanskelig. I steden jobber vi med et stort utvalg butikker og reiseaktører. Hvis du er interessert i produkter som er listet hos oss, og du klikker deg videre til butikkens side, betaler butikken oss et lite beløp. Det påløper ingen kostnader for deg som bruker vår tjeneste.

Dersom du kan finne bedre priser andre steder, vil vi gjerne høre om det. Vi er på konstant jakt etter nye butikker og reiseaktører som kan bli med i vårt utvalg av butkker. Dersom vi finner en butikk med bedre tilbud enn dem vi har på våre sider, kontakter vi butikken og prøver å invitere dem til å bli med og liste opp sine produkter på Kelkoo.

Hva gjør Kelkoo dersom jeg har problemer med en butikk som er listet hos dem?

Vi har lang erfaring med nettbutikker og vi holder alltid øye med tilbakemeldingene til vår kunder. Hvis vi mottar klager på en butikk, vil vi se på om vi skal fortsette å liste dem eller ikke, og hvis nødvendig fjerner vi butikken mens de rydder opp I problemene på sin side. Hvis du har klager, kan du rapportere til vår kundeservice-avdeling.

Vær oppmerksom på at Kelkoo ikke kan gå inn i en diskusjon mellom deg og butikken du har handlet fra angående varer du har kjøpt fra dem.

Hvor ofte oppdateres prisene?

Prisene på våre sider blir oppdatert 4 ganger daglig for å sikre at du alltid har tilgang til riktige priser. Butikkene og reiseaktørene som vi lister, lover oss at den informasjonen de gir oss om produktene de har til salgs, inkludert prisen, er nøyaktig og oppdatert. De er forpliktet til å oppdatere informasjonen dersom den er unøyaktig, og det er sjelden at prisen som er listet hos oss avviker fra prisen på butikkens nettside. Dersom du oppdager slike avvik, vennligst gi oss beskjed, da vi kun ønsker å liste kunder som leverer det de lover.

Hva er inkludert i prisen som er oppgitt?

Butikker på vår site skal oppgi prisen på varen samt leveringskostnader og gebyrer separat. Prisene som er oppgitt, inkluderer moms og avgifter.

Hvordan tjener Kelkoo penger?

Når du ser et produkt du er interessert i, og klikker på dette slik at du blir sendt til butikkens nettside, betaler butikken et lite beløp til oss. Pengene vi tjener på leads til butikkene, bruker vi til å stadig forbedre tjenesten vår for deg.

Hva betyr navnet “Kelkoo”?

“Kelkoo” kommer av det franske uttrykket “Quel coup” som betyr “Hvilket kupp” og “Quel coût?” som betyr “hva koster det?”. Kelkoo-navnet blir benyttet i alle våre markeder. Vårt hovedkontor befinner seg i Victoria, London.

Start shoppingen…

Finn gode tilbud på Kelkoo