Hvitevarer og småelektrisk

Velkommen til produktkatalogen for hvitevarer og småelektrisk. Visste du kan kjøpe. vaskemaskiner, kjøleskap og frysere på nett? I vår kategori for hvitevarer og småelektrisk kan du finne hvitevarer som passer i ditt hjem og sammenligne prisene på hvitevarer fra en rekke forhandlere på nett. Før du bestiller hvitevarer, bør du undersøke hvilke hvitevarer som dekker ditt behov. I kategoriene nedenfor finner du bl.a. hvitevarer til kjøkkenet, som komfyrer, ventilatorer, stekeovner, mikrobølgeovner og brødristere. Her finner du også mindre apparater som kaffemaskiner, vaffeljern og kjøkkenmaskiner. For å hjelpe deg med å finne ut hvilke hvitevarer og småelektrisk som dekker ditt behov, har vi laget kjøpsguider. Du finner alle våre kjøpsguider ved hjelp av linken til venstre på den røde linjen øverst på siden. Du kan også lese produktinformasjon og ekspertomtaler før du velger hvitevarer og småelektrisk Du bør sjekke energiklasse før du velger hvitevarer, da denne kan ha stor innvirkning på strømutgiftene dine. Du kan bruke søkeboksen til høyre i hver kategori for hvitevarer og småelektrisk for å finne det produktet du er på jakt etter Når du har funnet hvitevarer som passer dine behov, kan du sammenligne priser på hvitevarer fra flere nettbutikker før du bestiller online.

Husholdningsapparater

Du er kommet til produktoversikten for kategorien Husholdningsapparater. Her finner du en rekke elektriske apparater som er nyttige å ha i ethvert hjem. For at du lettere skal finne frem til ditt ønskede produkt, har vi samlet varene inn i underkategorier. Nedenfor kan du derfor velge mellom f.eks. miksere og kjøkkenmaskiner, vannkokere, vaffeljern, brødristere samt kaffemaskiner og kaffetraktere. God handel!

Kjøl og frys

Finn billige kjøl og frys produkter på Kelkoo. Se de mest populære kjøl og frys produktene og kjøp fra norske nettbutikker.

Komfyrer og ovner

Her har du kommet til produktkatalogen for komfyrer og ovner. Her finner du en rekke hvitevarer og utstyr til ditt kjøkken - deriblant ventilatorer, komfyrer, stekeplater, stekeovner, mikrobølgeovner og brødristere. Har du behov for en ny ovn til steking og baking? Eller kanskje ønsker du å få mer informasjon om komfyrer som finnes på markedet idag? Nettbutikkene har godt utvalg av ovn og komfyrer til ditt kjøkken, og du finner kjente kvalitetsmerker som bl.a. Bosch, Siemens, Electrolux, Asko, Gorenje, Husqvarna, Whirlpool og Phillips i vår produktliste. Vi hjelper deg med å sammenligne priser på ovn eller komfyrer fra en rekke nettbutikker, slik at du kan gjøre et godt kjøp. Det lønner seg også å handle ovn eller komfyr online, fordi prisnivået på hvitevarer ligger som regel lavere på nettet enn i vanlige forretninger. For at du raskt skal finne ditt ønskede produkt, kan du benytte deg av vår sorteringsfunksjon på våre sider i underkategoriene. Er du f.eks. på jakt etter en stekeovn, kan du filtrere søket ditt på ovn etter pris, varemerke, kapasitet, type, energiklasse, stekemetode, nettbutikk m.m. Når du skal kjøpe ny ovn eller annen hvitevare, er det lurt å sjekke produktets energiforbruk. Nye modeller er ofte mer energieffektive enn gamle, og du sparer utgifter til strøm ved å bytte ut din gamle ovn. Lykke til med ditt valg av ny ovn eller andre hvitevarer!

Renhold

Hei, og velkommen til produktkatalogen for renhold. Her finner du en rekke nyttige produkter som hjelper deg med din daglige rengjøring i hjemmet. Nedenfor ser du flere underkategorier - bl.a. støvsugere, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, strykejern og tørketromler. Inne på kategorisidene kan du filtrere søket ditt etter pris, merke eller nettbutikk - slik at du raskt finner ditt produkt innen renhold som passer akkurat for deg. Du kan spare mange penger ved å sammenligne priser fra flere nettbutikker, og det er i tillegg enkelt å handle produkter til renhold online. Er du på jakt etter en ny vaskemaskin? Kanskje du ønsker å undersøke priser på støvsugere til renhold av dine tepper? Eller har du behov for en tørketrommel? Det finnes mange flotte hjelpemidler til renhold og rengjøring på markedet idag. I nettbutikkene finner du en rekke anerkjente kvalitetsmerker på elektriske produkter for rengjøring og renhold i hjemmet - deriblant Phillips, Electrolux, Bosch, Siemens, AEG, Gorenje og Braun - bare for å nevne noen. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at varen du bestiller er av god kvalitet. Vi håper du finner mange gode tilbud på ditt ønskede produkt innen renhold. Lykke til med ditt nettkjøp!

Varme og vifte

Finn billig vifter, ventilatorer og varmeovner. Se de mest populære varmeovner, ventilatorer og vifter, og handle fra norske nettbutikker. Velg en av kategoriene våre og klikk deg fram til den ventilator, vifte eller varmeovn du er på jakt etter.