Lyd og bilde

Velkommen til produktkatalogen for lyd og bilde. I disse kategoriene kan du sammenligne priser og finne bra og billige produkter innen lyd og bilde. Velg en av kategoriene nedenfor for å finne det du leter etter, enten du skal ha en LCD TV, Plasma TV, projector, høyttalere, DVD-spiller eller noe helt annet innen kategorien lyd og bilde. Her fins lyd og bilde utstyr fra merker som Sony, Samsung , Panasonic og mange flere. Når du har valgt den lyd og bilde kategorien som du ønsker, kan du søke etter et spesifikt lyd eller bilde-produkt vha søkeboksen til høyre i kategorien. Du kan også sortere på type, pris og butikk ved hjelp av filtrene. Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av lyd og bilde-utstyr. For å hjelpe deg, har vi bl.a. laget en kjøpsguide for LDC-TV og hjemmekinoanlegg. Du finner linkene nede til høyre på kategorisidene. Du kan også lese produktinformasjon og ekspertomtaler før du velger lyd og bilde-utstyr. Når du har funnet lyd og bilde-utstyr som passer dine behov, kan du sammenligne pris fra flere nettbutikker før du bestiller lyd og bilde-utstyr på nett. Så hva venter du på? Få en bedre filmopplevelse med nytt utstyr fra får lyd og bilde-kategori!

Bærbare spillere

Hei, og velkommen til produktsiden for bærbare spillere. Her finner du en omfattende presentasjon av ulike typer bærbare spillere som er på markedet, og som kan kjøpes via nettbutikker. Også en del tilbehør til bærbare spillere finner du oversikt over. Er det først og fremst bærbare CD-spillere du vil vurdere? Her kan du sammenligne pris og kvalitet. Har du behov for en praktisk bærbar radio med eller uten alarmklokke og andre tilleggsfunksjoner? Eller kanskje en iPod eller en annen mp3-spiller? Og hva med en mp4-spiller, som også spiller av videoer? Våre nettbutikker kan tilby et stort og variert utvalg av bærbare spillere. Orienter deg om nødvendige detaljer via de tilgjengelige produktbeskrivelsene og ekspertuttalelsene. Tilbehør som hodetelefoner, øreplugger og ladere til de fleste bærbare spillere vil du også finne en presentasjon av. Bruk sorteringsfunksjonen her på siden for spesifikke søk etter bærbare spillere. Også diktafoner vil du finne et rikholdig utvalg av. Forhåpentligvis vil informasjonen du får på denne siden, sette deg bedre i stand til å finne det produktet som passer deg og ditt behov i utvalget av bærbare spillere. Lykke til!

TV, DVD og tilbehør

Velkommen til produktkatalogen for TV, DVD og tilbehør. Skal du kjøpe ny TV og er i tvil om du skal velge LCD-TV, plasma-TV eller kanskje et kombi-TV med innebygget DVD-spiller? Her kan du sammenligne priser og spesifikasjoner på et stort utvalg av TV-apparater fra flere norske nettbutikker. Et godt utvalg av DVD- og Blue-ray-spillere vil du også finne her, i tillegg til DVD-opptakere. Om det heller er en projektor du ønsker for ditt hjemmekinoanlegg, så finner du også en rekke valgmuligheter her. Uansett om det er TV, DVD eller annet relatert utstyr du er på jakt etter: Bruk filtreringsfunksjonen her på siden og sorter søkene ut fra eksempelvis pris eller tekniske spesifikasjoner. Også diverse tilbehør til TV, DVD og prosjektorer er det oversikt over her deriblant mikrofoner. projektorlamper og trådløse headset. Ta deg tid til å lese produktinformasjonen og de tilgjengelige ekspertvurderingene før du bestemmer deg for hvilken TV, DVD eller tilbehør du ønsker å kjøpe. Vi håper du finner mange gode tilbud som du ønsker å benytte deg av. Lykke til med ditt nettkjøp!

Lyd

Velkommen til produktkatalogen for lyd, som bl.a. inneholder musikkinstrumenter, høyttalere, hifi-forsterkere, minianlegg, CD-spillere, platespillere og radioer. Her finner du en samleoversikt over en rekke lyd-relaterte kategorier. Liker du best akustisk eller elektronisk lyd på gitaren? Trenger du en forsterker til gitaren din eller kanskje er du bare ute etter et praktisk notestativ? Er du på jakt etter gode hifi-høyttalere? Kanskje høyttalere med både hifi og surround-lyd? Her får du en oversikt over en rekke produkter, der du også kan sammenligne pris og kvalitet. Kanskje leter du etter et minianlegg kanskje et med hifi-kvalitet? Få hjelp her til å finne fram på nettbutikk-markedet. Her kan du også lete deg fram til en variert meny av hjemmekino-anlegg, for eksempel med hifi og blue-ray. Ellers er oversikten over forsterkere og receivere i ulike prisklasser omfattende, de fleste med god hifi-kvalitet. Også lyd-produkter som CD-spillere og radioer finner du en bred dekning av. Er du kanskje en nostalgiker som liker god, gammeldags vinyl-lyd? Da bør du søke blant oversikten over platespillere. Søk i det store utvalget av lyd- og hifi-produkter her, og du vil helt sikkert finne noe som tilfredsstiller dine ønsker.